duminică, 28 iulie 2013

Vlad Plahotniuc încurajează tinerii din PD să participe activ în viaţa politică pentru a obţine funcţii de conducere

Tinerii din Partidul Democrat (PD) sunt încurajaţi să participe mai activ în viaţa politică, astfel vor avea mai multe şanse să obţină funcţii de conducere în structurile statului. Declaraţii în acest sens au fost făcute de prim-vicepreşedintele PD, Vlad Plahotniuc, la camping-ul "Trofeul Democraţiei" , care se desfăşoară în acest weekend la Orhei.

La acest eveniment participă peste o mie de tineri, membri şi simpatizanţi ai Partidului Democrat din Moldova, precum şi exponenţi ai partidului în Parlament şi Guvern, printre care vicepreşedintele Parlamentului Andrian Candu, miniştrii Monica Babuc, Vasile Botnari, Pavel Filip şi deputatul Sergiu Sârbu.


Vlad Plahotniuc a ţinut să sublinieze că aceşti demnitari sunt exemplu că tinerii pot deputa cu succes în politică. "În PDM, tinerii pot face mult mai multe decât în oricare alt partid. Am promis că vom promova în partid tinerii şi ne ţinem de cuvânt! Tinerii trebuie să participe mai activ, în număr mai mare, la deciziile care se iau în politica la nivel naţional", a declarat Vlad Plahotniuc, citat de Serviciul de presă al formaţiunii.

Totodată, politicianul i-a încurajat pe tineri să fie "mai motivaţi în a-şi susţine iniţiativele, dacă doresc să reuşească în politică şi nu numai".

Prim-vicepreşedintele PDM a menţionat că tinerii vor fi promovaţi la toate niveluri prin modalitatea occidentală, care presupune competiţie corectă. În acest context, Vlad Plahotniuc a oferit exemplul lui Victor Zubcu, care a fost propus pentru funcţia de viceministru al Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor.

Camping-ul "Trofeul Democraţiei" se desfăşoară anul acesta în localitatea Peresecina, raionul Orhei. Evenimentul, organizat de aripa tânără a PDM, oferă posibilitatea ca membri din toate raioanele ţării să petreacă câteva zile într-un cadru informal, participând atât la discuţii cu lideri politici, cât şi la competiţii sportive şi concerte susţinute de cunoscute vedete ale muzicii autohtone.


Prima ediţie a camping-ului de vară a Partidului Democrat a avut loc anul trecut la Saharna, raionul Rezina, şi a întrunit aproximativ 500 de tineri.

Sursa: www.publika.md

Un comentariu:

Rev. Fr. Kevin Doran spunea...

Aveți nevoie de un împrumut de afaceri pentru a vă extinde afacerea? Aveți credit rău pe care doriți să-l rezolvați? Aplicați acum pentru un împrumut cu noi și obțineți aprobarea instantanee. Oferim un împrumut celor care se află în stres financiar, precum și pentru expansiunea afacerilor. Contactați-ne astăzi și obțineți aprobarea. Oferim tot felul de împrumuturi, cum ar fi împrumuturi personale, împrumuturi de afaceri, împrumut de credit rău, împrumut de acasă și împrumut auto. Contactați-ne oficial la adresa de e-mail de mai jos (consumerloanfirm@gmail.com)