joi, 25 august 2011

Vlad Plahotniuc il sustine pe Lupu: Nimeni nu se tine de functie. Daca vor fi schimbari, acestea trebuie sa fie discutate in Alianta

Dupa Marian Lupu, si Vlad Plahotniuc insinueaza ca Acordul AIE poate fi revizuit, iar candidatura la presedintie – schimbata, dar... cu o singura conditie: totul trebuie discutat in Alianta.

”Pentru noi este foarte important ca acest acord sa fie respectat. Nimeni nu se tine de functie in PDM, nici domnul Lupu, va asigur, nu se tine, dar pentru noi este important ca acele modificari sa fie facute in aceeasi forma in care au fost semnate, convenite”, a declarat Vlad Plahotniuc in cadrul unei vizite efectuate in raionul Ungheni.
”Eu cred ca in aceasta toamna noi vom stabiliza situatia politica, vom alege un presedinte, va primi guvernul increderea in mandatul stabilit. Noi nu vom accepta si nu vom merge la alegeri anticipate”, a mai adaugat Plahotniuc.
”Aceasta vizita in raionul Ungheni se incadreaza intr-o serie de vizite pe care le fac eu. Eu imi petrec vacanta parlamentara in raioanele Republicii Moldova. Este al 15-lea sau al 16-lea raion pe care-l vizitez si ma intereseaza cu adevarat ce se intampla, cu ce probleme va confruntati in localitati”, a mentionat vicepresedintele PDM.
Astazi Vlad Plahotniuc viziteaza raionul Comrat, unde se va intalni cu presedintele Adunarii Populare Ana Harlamenco, dar si cu organizatia teritoriala a PDM.

www.inprofunzime.md

Niciun comentariu: